PLAČILNI POGOJI

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu. O času dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti. V kolikor vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila s kreditno kartico, po predračunu, preko e-banke in drugih.

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO

V primerih, ko pošiljko dostavi pogodbeni partner in plačate njemu plačate kupnino ob prevzemu, vam bo partner zaračunal dodatne stroške plačila po njihovem ceniku.

SPLETNA ALI MOBILNA BANKANaročeno blago lahko plačate preko katerekoli izmed mobilnih ali spletnih bank npr. ProKlik, Klik, ABAnet, SKBnet …

PLAČILO NA SEDEŽU

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete kadar koli med delovnim časom od od ponedeljka do petka med 7:00 in 17:00 in v soboto od 8:00 in 12:00 uro. Pri osebnem prevzemu lahko izbirate med plačilom z gotovino, plačilno kartico (BA, Maestro), kreditno kartico (EuroCard/MasterCard, Karanta, Visa, American Express), preko mobilne ali e-banke, ali s predhodnim nakazilom na naš račun.

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS)

To je namenjeno predvsem pravnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine, vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi kateri koli potrošnik. Predračun vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli, Predračun preko pošte prejmete v roku 24 ur, Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

VELJAVNOST PONUDBE

Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 7:00 in 17:00 in v soboto med 8:00 in 12:00 uro, na telefonski številki 07/816 36 40.