PLAČILNI POGOJI

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu. O času dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti ali po telefonu. V kolikor vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o osebnem prevzemu naročenega blaga na sedežu podjetja.

PLAČILO OB PREVZEMU

Ob dostavi ponudnik omogoča plačilo z vsemi veljavnimi plačilnimi sredstvi kot v vseh trgovinah v ponudnikovi maloprodajni mreži (fizične trgovine).

 

OSEBNI PREVZEM

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti ali telefonu vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete kadar koli med delovnim časom od ponedeljka do petka med 7:00 in 14:00. Pri osebnem prevzemu lahko izbirate med plačilom z gotovino, plačilno kartico (BA, Maestro), kreditno kartico (EuroCard/MasterCard, Karanta, Visa, American Express).

VELJAVNOST PONUDBE

Veljavnost cene za izbrano blago ali storitve velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo od ponedeljka do petka med 7:00 in 14:00 uro, na telefonski številki 07/816 36 40.